Gratis frakt over 630,00 kr

 100% fornøydhetsgaranti

Bestilt i dag, sendt umiddelbart

 Betaling ved mottak

SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit At Home

Preformet SOVA Night Guard for tannsliping - med etui

10 % kombinasjonsrabatt

kr 423,00
På lager
 • Kjøp 2 for kr 404,00 hver og save 4%

Bestill i dag, sendt *i dag
Gratis frakt over 630 kr
100% 30-dagers garanti for å få pengene tilbake
Handle medtillit

Kombiner og spar:

 • kr 551,00 kr 495,90

  10% rabat
  -kr 55,10 Ved kjøp av denne pakken

  SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit At Home
  1x
  +
  MiBrush bittskinne oppfriskningsspray
  kr 128,00

  Bestill i dag, sendt *i dag
  Gratis frakt over 630 kr
  100% 30-dagers garanti for å få pengene tilbake
  Handle medtillit


  1*SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit At Home + 1*MiBrush bittskinne oppfriskningsspray

SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit At Home

Komfortabel og en vitenskapelig bevist anti-sliping tannbeskyttelse som virker mot bruksisme.

SOVA Night Guard 3D er den nyeste versjonen av SOVA som hjelper deg med å beskytte tennene dine hvis du sliter med tennene. Det er en forhåndsformet munnbeskyttelse som gjør det enda enklere å montere nattvernet ditt hjemme. Enda lettere å forme enn originalversjonen av SOVA (Aero). Alt du trenger å gjøre er å sette tennene i den for perfekt passform.

Munnbeskyttere fra SOVA er de beste på markedet. Vi la imidlertid merke til at noen kunder hadde problemer med å tilpasse materialet helt. For å unngå det problemet har vi nå utviklet SOVA Aero 3D hvor det meste av materialet allerede er forhåndsformet. 

Pass på forfalskede munnbeskyttere som ser ut som SOVA og som ofte er mye billigere. Du kan ikke være sikker på at materialet er utslippsfritt og trygt.

Disse 10 egenskapene gjør SOVA 3D overlegen andre munnbeskyttere for tannsliping

 1. 100 % beskyttelse. I motsetning til andre munnbeskyttere på markedet, er SOVA Aero Nightguard det eneste munnvernet som ikke bare gir optimal tennerbeskyttelse, men som også forhindrer tanngnissing og smertefulle kjever med Diffusix-teknologi.
 2. Ekstremt tynn og behagelig. Med en tykkelse på bare 1,6 mm er SOVA den tynneste munnbeskytteren for tannsliping på det europeiske markedet. På grunn av den komfortable og behagelige passformen vil du sove hele natten uten forstyrrelser.
 3. Motstandsdyktig mot svært kraftig sliping. SOVA er 8 ganger sterkere enn de vanlige EVA-tannbeskytterne. Disse munnbeskytterne, som er laget av et stoff som kalles Ethylene Vinyl Acetate, bites lett i stykker. SOVA er laget av en mye sterkere og biologisk nedbrytbar polymer som tåler selv de mest alvorlige former for sliping.
 4. Vitenskapelig bevist. En studie fra University of Michigan viser at SOVA beskytter tennene like godt som skreddersydde munnbeskyttelse fra tannlegen, men at den er mye mer behagelig å ha på seg. Sammenlignet med en tannbeskytter fra tannlegen er SOVA opptil 80 % billigere og (i stedet for å vente i 12 uker) er den klar til å monteres på 2 minutter.
 5. Er CE-sertifisert. SOVA Aero er CE-sertifisert. Dette betyr at du fullt ut kan stole på at du har på deg trygt materiale uten ubehagelige kjemiske komponenter som BPA, lateks, PVC, ftalat eller andre skadelige myknere.
 6. Med perforeringer. Munnbeskyttere for tanngnissing som lukker tennene øker risikoen for karies og tannråte fullstendig. Det er derfor SOVA har perforeringer. Disse små hullene sikrer tilførsel og utslipp av spytt til og fra tennene og jekslene. På denne måten holder tennene seg sterke og sunne. En annen fordel med perforeringene er at du skånsomt kan suge på munnbeskyttelsen under støping og dermed oppnå perfekt passform.
 7. Få den enkelt til riktig størrelse selv. Du kan forme SOVA enkelt, raskt og så ofte du vil til du er helt fornøyd med passformen. SOVA 3D er delvis forhåndsformet, noe som gjør det lettere å få riktig passform sammenlignet med den flate versjonen.
 8. Dekker alle tenner og molarer. Munnbeskyttere for tanngnissing som ikke når molarene kan gi alvorlige problemer med tennene. SOVA er stor nok for alle tenner slik at de bakre jekslene også er beskyttet.
 9. Kan også brukes til kjevespenning på dagtid. SOVA Aero passer også for folk som biter tennene sammen om dagen og folk som ønsker å slutte å bite seg i kinnene. SOVA Aero Nightguard er så tynn at du til og med kan snakke og drikke med den.
 10. Misfornøyd? Pengene tilbake-garanti! Vi er så sikre på SOVA Nightguard at vi gir en 100 % (30 dager) pengene-tilbake-garanti.

Andre versjoner

 • Hvis du liker den flate versjonen av SOVA, kan du velge SOVA Aero Night Guard.
 • SOVA er også tilgjengelig for barn i alderen 6-12 år. Denne versjonen er SOVA Junior og er tilgjengelig i hvit, lilla og grønn.
 • I tillegg til standard 1,6 mm-versjon finnes det også en 2,4 mm-versjon av SOVA Max for de som ønsker å bruke en tykkere munnbeskyttelse.

  Hvem passer SOVA for?

 • SOVA er designet for personer som ønsker å beskytte tennene mot gnissel og som ønsker å bli kvitt kjevesmerter og hodepine ved å redusere tenner.
 • SOVA er bra for folk som klemmer kjevene om dagen.
 • SOVA passer for personer med implantater. Hvis dette er tilfellet, må aluminiumsfolie (eller tannvoks) brukes som en barriere ved utforming av skjoldet for å forhindre at skjoldmaterialet fester seg til implantatet.
 • SOVA passer for personer med tannregulering. Hvis dette er tilfelle, må kjeveortoped eller tannlege måle munnbeskytteren.
 • SOVA er også egnet for personer med kjeveproblemer, eller temporomandibulær dysfunksjon (TMD).
 • SOVA passer for folk som biter mye inni kinnet og som ønsker å lære seg dette.

  Hvem har det dårligst med SOVA?

 • Ikke bruk den sammen med en protese.

 • Ikke bruk hvis du har hull, tap av tenner eller tapte fyllinger.

 • Ikke bruk hvis du opplever smerte mens du bruker munnbeskyttelsen. Avslutt direkte hvis dette skjer.

 • Ikke bruk den hvis du lider av munnsår eller tannkjøttproblemer.

 • Ikke bruk hvis munnbeskyttelsen ikke støtter de bakre kinntennene og kontakt umiddelbart.

 

Sjekkliste for avstemming:

 • Skål, keramikk eller glass

 • Varmt, men ikke kokende vann (85 grader Celsius).

 • Gaffel eller lignende enhet

 • Speil

Bruksanvisning:

 1. Vask hender og materiale med mild såpe og vann.

 2. Varm opp vannet til ca 80/85 °C, for eksempel i en vannkoker, på komfyren eller i mikrobølgeovnen. Senk nattevakten i vann til materialet blir mykt og smidig (30-60 sekunder). Når den er myknet, løft SOVA nattkjolen forsiktig opp av vannet med en plastfri intensiv.

 3. IKKE la det mykede natttrekket folde seg inn i seg selv - materialet vil klebe seg sammen, noe som gjør det vanskelig å omforme.

 4. Hold nattkjolen med begge hender og skyv den forsiktig inn i munnen. Pass på at den bakre indre mønet ikke bøyer seg innover. Når dekselet er i riktig posisjon, lukk leppene over dekselet og plasser tungen på taket av munnen. Tygg forsiktig - ikke lag dype tannmerker.

 5. Svelg forsiktig for å skape et sug til materialet har herdet til en tett og perfekt passform. Hold SOVA Night Guard i munnen i 3-5 minutter for å la formen stivne. Når natttrekket har stivnet, skal det være så tett at det ikke faller ut av tennene når du åpner munnen.

Er du misfornøyd med passformen? INGEN PROBLEMER! Hver SOVA Night Guard kan redesignes opptil 20 ganger. Bare sett den formede SOVA Night Guard tilbake i det varme vannet, la den mykne og rette seg ut, og du er ferdig! Runde 2 gang.

IKKE GJØR DETTE:

 • Bruk kokende vann til å forme nattevakten.

 • Strekk materialet for mye - natttrekket vil rive. * IKKE bruk hvis den er skadet.

 • Absorberer luft for ivrig, noe som gjør passformen for stram.

 • Bit for hardt eller forårsake dype bitemerker på nattly.

 

Materialer

SOVA-materialet består av en blanding av ulike biologisk nedbrytbare produkter. Materialet er trygt, slitesterkt, sterkere enn EVA og 100 % fritt for kjemikalier som BPA, lateks, PVA og ftalat. Vil du være sikker? Be om et offisielt europeisk sikkerhetssertifikat på e-post.

Skriv din egen produktanmeldelse
SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit At Home
Din vurdering