Gratis frakt over 630,00 kr

 100% fornøydhetsgaranti

Bestilt i dag, sendt umiddelbart

 Betaling ved mottak

SOVA Aero Nightguard mot tanngnissing (1.6mm)

Spesialtilpasset tannbeskyttelse med etui

10% Kombinasjonsrabatt

kr 415,00
På lager
 • Kjøp 2 for kr 374,00 hver og save 10%
 • Kjøp 4 for kr 343,00 hver og save 17%
 • Kjøp 6 for kr 311,00 hver og save 25%

Bestill i dag, sendt *i dag
Gratis frakt over 630 kr
100% 30-dagers garanti for å få pengene tilbake
Handle medtillit

Kombiner og spar:

 • kr 592,00 kr 532,80

  10% rabat
  -kr 59,20 Ved kjøp av denne pakken

  SOVA Aero Nightguard mot tanngnissing
  1x
  +
  MiBrush bittskinne oppfriskningsspray
  kr 177,00

  Bestill i dag, sendt *i dag
  Gratis frakt over 630 kr
  100% 30-dagers garanti for å få pengene tilbake
  Handle medtillit


  1*SOVA Aero Nightguard mot tanngnissing (1.6mm) + 1*MiBrush bittskinne oppfriskningsspray
 • kr 544,00 kr 489,60

  10% rabat
  -kr 54,40 Ved kjøp av denne pakken

  SOVA Aero Nightguard mot tanngnissing
  1x
  +
  SOVA Night Guard Heat Pack
  kr 129,00

  Bestill i dag, sendt *i dag
  Gratis frakt over 630 kr
  100% 30-dagers garanti for å få pengene tilbake
  Handle med tillit


  1*SOVA Aero Nightguard mot tanngnissing (1.6mm) + 1*SOVA Night Guard Heat Pack

SOVA Aero Nightguard mot tanngnissing

SOVA Aero Mouthguard mot tanngnissing: Behagelig og vitenskapelig bevist anti-gnissing biteskinne som fungerer mot bruxisme (gnissing av tenner). 

Kåret til Dental Advisor's Best Product Category Award-vinner 3 år på rad

SOVA Aero Nightguard, designet av den svenske doktoren J. Akervall, er den eneste biteskinnen (også kjent som munnbeskytter) som er vitenskapelig bevist å hjelpe mot tanngnissing og som du enkelt og raskt kan forme selv.

Disse 10 egenskapene gjør SOVA Aero bedre enn andre biteskinner mot tanngnissing

 1. 100% beskyttelse. I motsetning til andre biteskinner på markedet, er SOVA Aero Nightguard den eneste biteskinnen som ikke bare gir optimal tannbeskyttelse, men også forhindrer tanngnissing og smerter i kjevene med Diffusix-teknologi.
 2. Ekstremt tynn og behagelig. Med en tykkelse på bare 1,6 mm er SOVA den tynneste biteskinnen mot tanngnissing på det europeiske markedet. På grunn av den komfortable og behagelige passformen vil du sove hele natten uten forstyrrelser.
 3. Resistent mot veldig tung gnissing. SOVA er 8 ganger sterkere enn de vanlige EVA-beskyttelsesfoliene. Disse biteskinnene, som er laget av et stoff som heter etylen-vinylacetat, blir lett bitt i stykker. SOVA er laget av en mye sterkere og biologisk nedbrytbar polymer som tåler selv de mest alvorlige formene av gnissing.
 4. Vitenskapelig bevist. Forskning fra University of Michigan viser at SOVA beskytter tennene like godt som spesialtilpassede biteskinner fra tannlegen, men at de er mye mer behagelig å ha på seg. Sammenlignet med en biteskinne fra tannlegen, er SOVA opptil 80% billigere og (i stedet for å vente i 12 uker) er klar til å monteres på 2 minutter.
 5. Er CE-sertifisert. SOVA Aero er CE-sertifisert. Dette betyr at du fullt ut kan stole på at du bruker trygt materiale uten ubehagelige kjemiske komponenter som BPA, lateks, PVC, ftalat eller andre skadelige myknere.
 6. Med perforeringer . Biteskinner for tanngnissing som isolerer tennene fullstendig, øker risikoen for karies og tannråte. Derfor har SOVA perforeringer. Disse små hullene sørger for tilførsel og utslipp av spytt til og fra tennene og jekslene (molarene). På denne måten holder tennene seg sterke og sunne. En annen fordel med perforeringene er at du kan suge på biteskinnen forsiktig under forming og dermed oppnå den perfekte passformen.
 7. Få enkelt til riktig størrelse selv. Du kan forme SOVA enkelt, raskt og så ofte du vil til du er helt fornøyd med passformen. Hvis du foretrekker å ikke bruke vann, kan du bruke «SOVA Heat Pack». Med «SOVA Heat»-pakke bringer du materialet til riktig temperatur uten problemer, og biteskinnen din vil være klar innen 2 minutter.
 8. Dekker alle tennene og jekslene. Biteskinne for tanngnissing som ikke når jekslene kan forårsake alvorlige problemer med tennene. SOVA er stor nok til alle tenner, slik at også bakre jeksler er beskyttet.
 9. Kan også brukes mot spenninger i kjeven om dagen SOVA Aero er også egnet for personer som biter sammen tennene på dagtid og de som ønsker å slutte med å bite kinnene. SOVA Areo Nightguard er så tynn at du til og med kan snakke og drikke med den.
 10. Misfornøyd? Vi garanterer at du får pengene tilbake! Vi er så sikre på SOVA Nightguard at vi gir en 100% (30 dager) garanti på at du får pengene tilbake.

Tips: For raskere og enda bedre formgivning tilbys nå også «SOVA Heat Pack». Med dette trenger du ikke å forholde deg til vann, og du vil øyeblikkelig få biteskinnen til riktig temperatur. Kjøp sammen som «SOVA Bundle» og få 10% rabatt.

Andre utgaver

 • SOVA er også tilgjengelig for barn mellom 6 og 12 år. Ta en titt på SOVA Junior her.
 • I tillegg til den vanlige 1,6 mm-versjonen, finnes også SOVA Max 2,4 mm for de som foretrekker å bruke en tykkere biteskinne.

Ta vare på SOVA

For å kunne bruke biteskinnen så lenge som mulig, utviklet Dr. Akervall en desinfeksjonsspray og et beskyttende etui. På denne måten vil Nightguard forbli fri for bakterier, og den vil vare lenger. La biteskinnen tørke, og oppbevar den i etuiet til du legger deg igjen.

Hvem passer SOVA til?

 • SOVA er designet for folk som ønsker å beskytte tennene mot tanngnissing og som vil bli kvitt smerter i kjeven og hodepine gjennom å redusere gnissing av tennene.
 • SOVA er bra for personer som strammer kjeven i løpet av dagen.
 • SOVA er egnet for personer med implantater. Hvis dette er tilfelle, bør aluminiumsfolie (eller voks) brukes som barriere når biteskinnen formes, slik at beskyttelsesmaterialet ikke fester seg til implantatet.
 • SOVA passer for personer med regulering. Hvis dette er tilfelle, bør en kjeveortoped eller tannlege måle skinnen.
 • SOVA er også egnet for personer med kjeveleddsproblemer, også kjent som temporomandibulær dysfunksjon (TMD).
 • SOVA passer for personer som biter mye på innsiden av kinnene og som ønsker å slutte med dette.

Hvem er SOVA mindre egnet for?

 • Ikke bruk den i kombinasjon med protese
 • Ikke bruk hvis du lider av hull i tennene, løse tenner eller har mistet fyllinger
 • Ikke bruk når du har smerter mens du har på deg skinnen. Avslutt bruk med en gang hvis dette er tilfelle.
 • Ikke bruk den hvis du lider av munnsår eller problemer med tannkjøttet.
 • Ikke bruk hvis biteskinnen ikke når bakre jeksler og kontakt oss umiddelbart. 

SOVA Aero Nightguard passer til både under- og overkjeven.

Få SOVA til å passe på 2 minutter.

Hva trenger du?

 • en bolle med varmt vann (ideelt sett 60 grader celsius) OBS: ikke bruk kokende vann til å forme Nightguard!
 • gaffel
 • speil

Hvordan kan jeg tilpasse SOVA Nightguard?

 1. Vask hendene og SOVA biteskinnen med såpe og vann.
 2. Varm vannet i en kjele eller i mikrobølgeovnen til 60 grader. Vannet må ikke koke.
 3. Plasser SOVA biteskinnen i bollen med varmt vann og vent til den blir myk og fleksibel. Du kan sjekke dette ved å plassere en gaffel under og sakte løfte den opp.
 4. Hold i det myke materialet (som vist) og ikke brett det. Hvis materialet henger sammen, vil det være vanskelig å løse det opp igjen.
 5. Bit nå forsiktig inn i midten av den fremre delen av skinnen og trykk tungen mot materialet slik at den ikke sklir.
 6. Se i speilet. Form materialet på overflaten av tennene ved å presse materialet mykt i retning tannkjøttet med fingertuppene. Prøv å dekke til hele tannen og ikke gå lenger enn der hvor tannkjøttet begynner. OBS: Det er viktig å nå alle tennene, til og med bakre jeksler.
 7. Lukk leppene rundt biteskinnen og sug forsiktig til materialet har stivnet. (Ikke sug for hardt) Dette skaper riktig passform i løpet av et minutt. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, må du legge biteskinnen tilbake i vannet, la den mykne og starte på nytt.

For best resultat:

 1. Forsikre deg om at biteskinnen også når bakre jeksler. Alle tenner må dekkes til.
 2. Ikke strekk materialet for mye når det er mykt
 3. Ikke bruk kokende vann
 4. Ikke bit for hardt hvis munnstykket er mykt

Har du ikke vann eller strøm i nærheten? Ikke noe problem. For å kunne danne SOVA raskt og enkelt hvor du vil, er det SOVA varmepakke. Du kan bare sette inn SOVA nattvakt og ta den ut igjen når den er helt oppvarmet!

Hva er den laget av?

SOVA-materialet består av en blanding av forskjellige, biologisk nedbrytbare produkter. Materialet er trygt, bærekraftig, sterkere enn EVA og 100% fritt for kjemiske stoffer som BPA, lateks, PVA og ftalaten. Vil du være sikker? Be om et offisielt europeisk sikkerhetssertifikat via e-post.

 

 

 

 

 

 

Skriv din egen produktanmeldelse
SOVA Aero Nightguard mot tanngnissing (1.6mm)
Din vurdering