Gratis frakt over 630,00 kr

 100% fornøydhetsgaranti

Bestilt i dag, sendt umiddelbart

 Betaling ved mottak

TonsilFresh Munnspray Mandelstein

TonsilFresh munnspray for å forhindre mandelstein

10 % Kombinasjonsrabatt

kr 196,00
På lager
  • Kjøp 2 for kr 177,00 hver og save 10%
  • Kjøp 4 for kr 167,00 hver og save 15%

Bestill i dag, sendt *i dag
Gratis frakt over 630 kr
100% 30-dagers garanti for å få pengene tilbake
Handle medtillit

Kombiner og spar:

TonsilFresh Munnspray Mandelstein

TonsilFresh munnspray sikrer frisk pust når som helst og hvor som helst. Det er effektive, men trygge ingredienser som hjelper til med å forhindre mandelstein, en vanlig årsak til dårlig ånde.

  • Bekjemper dårlig ånde (halitose), inkludert den som er forårsaket av hvitløk eller alkohol;
  • Bidrar til å forhindre mandelstein;
  • Praktisk flaske for mellom måltidene og på farten;
  • Mild myntesmak;
  • Ingen sukker, alkohol eller kunstige fargestoffer.

Hovedingrediensen i denne orale sprayen er en aktiv oksygenformel basert på klordioksid. Dette sikre stoffet har blitt brukt i flere tiår i drikkevannsrensing. Det nøytraliserer skadelige bakterier og de illeluktende svovelforbindelsene de produserer på molekylært nivå gjennom oksidasjon.

TonsilFresh Oral Spray inneholder en enestående høy dose sammenlignet med andre aktive oksygenprodukter. Effektiv kontroll av bakterier og deres illeluktende sekreter kompromitterer imidlertid ikke den naturlige balansen i munnfloraen. Dette er også viktig for munnhelsen og for å forhindre dårlig ånde og mandelsteiner.

TonsilFresh Oral Spray inneholder ikke skadelige ingredienser som alkohol, sakkarin eller SLS (natriumlaurylsulfat).

I tillegg til din daglige munnhygiene, tilbyr TonsilFresh Oral Spray ekstra pleie mellom og på farten. Spray 2 til 3 ganger i munnen og du vil umiddelbart få frisk pust! Hvis du lider av betennelse i mandlene, spray så dypt som mulig inn i halsen. I tillegg til din daglige munnhygiene tilbyr TonsilFresh Oral Spray ekstra pleie mellom og på farten. Spray 2 til 3 ganger i munnen og du vil umiddelbart få frisk pust! Hvis du lider av betennelse i mandlene, spray så dypt som mulig inn i halsen.

Du kan bruke TonsilFresh Oral Spray, som er basert på aktivt oksygen, på ubestemt tid. I motsetning til antiseptiske pustemidler, er det ikke nødvendig å hvile i en periode for å la munnfloraen komme seg.

Hvilke ingredienser inneholder Tonsilfresh munnspray?

Water, stabilised sodium chlorite, sodium bicarbonate, PEG-40 hydrogenated castor oil, potassium sorbate, sodium benzoate, Mentha Piperita (peppermint), sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, aroma.


Innhold: 50 ml.

Skriv din egen produktanmeldelse
TonsilFresh Munnspray Mandelstein
Din vurdering