Gratis frakt over 630,00 kr

 100% fornøydhetsgaranti

Bestilt i dag, sendt umiddelbart

 Betaling ved mottak

AnOxident Balance Tannkrem (75 ML)

Tannkrem med antioksidanter og laktoferrin for å forhindre dårlig ånde, munntørrhet, hull og tannkjøttproblemer

10% Kombinasjonsrabatt

kr 123,00
På lager
  • Kjøp 2 for kr 113,00 hver og save 8%
  • Kjøp 4 for kr 103,00 hver og save 16%

Bestill i dag, sendt *i dag
Gratis frakt over 630 kr
100% 30-dagers garanti for å få pengene tilbake
Handle medtillit

AnOxident Balance Tannkrem

Beskytter tenner og tannkjøtt mot overflødig spyttglukose. Hjelper med å gjenopprette munnen din sunne pH-balanse. Gir munnen viktige antioksidanter. Styrker tennene.

Den nye, patenterte formuleringen kombinerer den styrkende virkningen av melk og planteekstrakter med det klinisk utprøvde DUOX-systemet som raskt og effektivt bidrar til å gjenopprette munns naturlige pH-balanse, øke antioksidanter og redusere den periodontale påvirkningen av overflødig spyttglukose på tennene og tannkjøttet.

AnOxident-balanse, ikke-skummende tannkrem er skånsom mot munnen, samtidig som den leverer naturlig forekommende forbindelser som har vist seg å bidra til å opprettholde det delikate mikrosystemet munnen din trenger for langvarig komfort, munnhelse og velvære.

Fluor og Xylitol gir kariesbeskyttelse.

Bruksanvisning AnOxident Balance Tannkrem

Puss tennene i minst 2 minutter etter hvert måltid og før du legger deg om natten. Skyll med anoksidantbalanse-munnskylling og spytt ut. For optimal effekt må du ikke skylle med vann. For barn over 7 bruk en mengde på størrelse med erten under tilsyn.

Ingredienser AnOxident Balance Tannkrem

Excipients, Sodium Monofluorophosphate 1.14% w/w (1500 ppm fluoride ion), Xylitol, Milk Protein Extract, Milk Substrate, Cucumis Melo, Apo Lactoferrin-NFQ and Lactoferrin-NFQ.

Skriv din egen produktanmeldelse
AnOxident Balance Tannkrem (75 ML)
Din vurdering